Триптих

Париж - Триптих - Картина по номера - PX 5095

Париж - Триптих - Картина по номера - PX 5095

Рисуване по номера - Пролетен ПарижТриптих 3 картини. Всяка картина е със размер 40 на 50. С РА..

70.00 лв.

Рисуване по номера - Триптих НЮ ЙОРК PX 5083

Рисуване по номера - Триптих НЮ ЙОРК PX 5083

Картини по номера - Нощен Ню ЙоркТриптих 3 картини. Всяка картина е със размер 40 на 50. С рамка.Сте..

65.00 лв.

Слънчегледи - Триптих - Картина по номера - PX 5260

Слънчегледи - Триптих - Картина по номера - PX 5260

Рисуване по номера - Ярки слънчегледиС РАМКА.Триптих 3 картини. Всяка картина е със размер 40 на 50С..

70.00 лв.

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Триптих рисуване по номера

Триптихи (от три или повече картини)

Триптихите заемат специално място сред комплекти с картини по номера. Те включват работа върху 3 платна, които са комбинирани в едно произведение на изкуството. Оригиналната форма е идеална за създаване на интересни интериорни решения.

Работата върху картини по номера триптих ви позволява да покажете невероятна история, като нарисувате три платна. Има два вида такива панели. Първият включва картини, които са елементи на едно изображение. Тоест всяко оцветяване е неразделна част, която се допълва от друга.

Втората версия на триптиха е самостоятелна картина, обединена по стил, тема или цветова схема. Всяка картина може да се използва отделно, като същевременно цялостното значение не се губи. Подреждането на такива платна може да бъде всяко: хоризонтално, вертикално, диагонално или под формата на извита линия. Тук трябва да надграждате върху конкретните идеи на дизайнера.

В онлайн магазина art-hobby.com можете да намерите триптихи по номера на всяка тема. Популярни са пейзажи, портрети, влюбени двойки, натюрморти. По-добре е да започнете да рисувате модулни картини с малко опит, тъй като времето за оцветяване на един комплект се утроява. Не всеки начинаещ ще може да овладее такъв проект. Опитните майстори могат спокойно да изпробват нов формат за себе си.

Триптихите са възхитителна идея за декориране на резервна стена. Могат да се използват у дома: в спалнята или хола. Такива шедьоври ще изглеждат светли в офис пространството. Картините ще се превърнат в акцента на кафене, ресторант, творческо студио или салон за красота.

Експериментирай смело и декорирай с диамантени гоблени триптихи, избирай измежду пейзажни сюжети до спокойни релаксиращи модели, подходящи също за много видове помещения.


Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители