Доставка и начин на плащане

Доставка

Доставките се извършват чрез куриерите „Еконт експрес” ООД съгласно Общите им условия, публикувани на www.econt.com. Услугата е валидна за всяко населено място на територията на България.

Срок на доставка:

  • - доставките се извършват за два работни дена;
  • - получават се до 13:00 ч. на следващия работен ден след изпращането за населени места с офис на Еконт;
  • - в рамките на работния ден за населени места без офис на Еконт, съгласно графика на обслужване на населеното място.

Всички тарифи са съобразени с общите цени на „Еконт експрес” ООД.

Важно

Поръчки направени до 15:00 часа в работен ден се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 15:00 часа в работен ден, се обработват на следващия работен ден. Поръчки не се обработват и доставки не се извършват в неделя и през официални празници. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, ако доставката е заявена до адрес на получателя.

Плащане чрез наложен платеж

Стоката ще Ви бъде доставена с „Еконт експрес” ООД по указания от Вас начин (до врата/до офис).

Заплащането се извършва чрез наложен платеж в момента на самата доставката.

Каква е услугата Наложен Платеж?

Подателят на пратката (art-hobby.com) обявява сума (отразяваща стойността на стоката), която „Еконт експрес” ООД се задължава да инкасира при предаването на пратката. „Еконт Експрес” ООД предоставя възможност за проверка на стоката преди заплащане на наложения платеж, но единствено, ако е използвана тази безплатна опция “Разрешавам пратката да се прегледа от получателя и да плати наложения платеж, само ако приеме стоката ми”.

Плащане чрез банков превод

С извършване на банковия превод, Вие потвърждавате, че сте съгласни с „Общите условия” за пазаруване в електронния магазин art-hobby.com С извършване на плащането Вие потвърждавате характеристиките, количествата и цените на номенклатурата от Вашата поръчка. След извършване на плащането, статуса на Вашата поръчка ще бъде променен на „одобрена поръчка” и ще Ви бъде изпратена по Еконт Експрес на посочения от Вас адрес.

Данни за извършване на плащане по банков път:

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители