За нас

Аrt-hobby - от четката и боята – до работилница за производство на картини по номера и диамантени гоблени в България

Влюбени в рисуването върху платна и  ежедневното творене, ни накара да потърсим по-лесни варианти за рисуване на красиви картини и бродиране на диамантени гоблени, достъпни за всички. 

Идеята да разпространим този тип творчество ни мотивира да започнем дейност с доставяне на диамантени гоблени и рисуване на картини по номера, доставяйки ги от другия край на света. Имахме изградени отношения директно с производители, купувайки големи количества, за да можем да предложим максимално голям асортимент.

Бързо обаче стигнахме до извода, че по този начин, нито ще можем да предложим наистина качествен продукт, нито избора от дизайни ще бъде толкова богат, нито ще имаме контрол върху процеса необходим за изработка на един комплект за творчество. В крайна сметка решихме, че за да предложим всичко това и не само, единствения начин е да започнем производство в България.

Производствената ни база

В Бургас, ж.к. Изгрев бл. 192 се намира студиото за творение, където произвеждаме и предлагаме неограничен брой картини по номера и диамантени гоблени с различни  дизайни и размери, кръгли или квадратни. Поддържаме асортимент, наличен на склад. На същия адрес е и физическият ни магазин намиращ се на партера на обекта. С това, което се отличаваме е кръгли картини по номера и кръгли диамантени гоблени с твърд гръб, които са наша разработка.

Платното, върху което се отпечатват рисунките е от екологично чист материал и не се отличава от ленените платна, които се използват от професионалните художници. Техниката, с която се отпечатват е многоцветен широкоформатен принтер. Боите, с които снабдяваме всеки комплект, са ярки и контрастни цветове, които са устойчиви на избледняване. Диамантите, необходими за диамантени гоблени са изработени от акрил, а лентите за бродерия на пана са от платове. Четките са изработени от високо еластичен найлон. С такива четки се рисува много лесно. Всичко това се разпределя по комплекти, снабдени с всички необходими аксесоари, които пристигат при всеки поръчал, готови за употреба на неговото лично творение.

При нас можеш да откриеш картини, гоблени и пана бродерии с ленти на пейзажи. На портрети, животни, цветя, религия, тематични и много други, както и изработваме по твоя индивидуална снимка. 

Нашият екип – екип от истински професионалисти

Непрекъснато ентусиазирани специалисти в областта на изкуството. Тяхното чувство за отговорност в изработката, ни прави истински перфекционисти.

Радваме се на дългогодишни и редовни клиенти, тъй като развиваме тази дейност от 2015 година. Стараем се да бъдем една от водещите фирми за производство в България и Европа. Чуждестранните пазари, на които предлагаме продуктите си, са Гърция, Румъния и Унгария, като те се обслужват от други наши сайтове. Винаги се стараем да предложим, най-добрите продукти на крайния клиент, както и на нашите бизнес партньори. Едни от едровите ни клиенти са книжарници и други онлайн магазини, които не разполагат с производствена база.

Ако сме те вдъхновили за твой собствен бизнес, не се колебай да се свържеш с нас на тел. +359876674447 или ни пиши на имейл [email protected] , за да получиш оферта за цени на едро.

Към какво се стремим

Една от целите ни е да разширим пазарите си, като достигнем до повече потребители и ги вдъхновим в създаването на нещо ново, интересно, вълнуващо, без ограничение в този тип творчество. Това, което искаме е да развиваме изкуството рисуване по числа и оформянето на прекрасни пейзажи от диаманти, като го направим лесно и достъпно за всеки. Нашата цел е да събудим твореца в теб и да те убедим, че това е лесно и интересно хоби. 

Силно се надяваме да бъдем полезни и да те зарадваме с тази наша инициатива! Очаквамете те!


Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители