Печат на снимки и картини на канава или фотохартия

Искате да украсите или освежите интериора на вашия апартамент или офис? Или искате да направите изключителен, незабравим подарък на вашето семейство и приятели за дълга памет? Това несъмнено искаме винаги или периодично. Несъмнено има изход - Снимка на канава.


Всеки от нас има снимки, които са скъпи на сърцето ни. На тях са най-важните неща за нас: близки хора, пейзажи или стари снимки. Готови сме да ги разглеждаме и преразглеждаме поне всеки ден. Но за съжаление всички тези снимки от години събират прах в нашите шкафове и по рафтовете. В резултат на това те лежат в различни албуми или просто в купчини и торби.

Възползвайте се от нашата услуга за изработка на снимки и картини (плакати) върху платно! Ще пресъздадем всяка от любимите ви снимки, картини или репродукции! С удоволствие ще й дадем втори живот!

Процесът на създаване на фотографски картини върху платно.

Първо, ние извършваме цялата работа само на собствено професионално оборудване. Второ, ние работим само с използването на естествени, екологични материали. Естественото платно, покрито със специален грунд, и оборудването за печат с най-висока разделителна способност позволяват супер качествен печат. Следователно дори и най-малките детайли на снимка или картина ще бъдат отпечатани ясно, без никакво изкривяване.


След изсъхване, по желание на клиента, отпечатаното платно може да бъде покрито със специален интериорен лак. Нашият лак определено е на водна основа. Следователно, той е напълно безвреден за другите. Лакът е без цвят и мирис. В резултат на това лакирана, отпечатана с канава снимка или изображение изглежда по-богата и по-ярка. Освен това лакът ще направи плаката по-практичен по отношение на грижите. Вече винаги е възможно да избършете праха от лакирана картина с всякаква влажна кърпа.

Лакирането на платното е последвано от разтягането му върху дървена подрамка. Нашите подрмки са изработени от естествено и, разбира се, изсушено дърво. В производството се използва бор. В процеса ние извършваме само разтягане на снимките. Това е вариант на обръщане на платното, когато изображението е разширено до четирите края на рамката. Това придава на картината специална елегантност. Това означава, че можете да окачите снимка на платно без декоративна рамка.


След това платното се опъва върху подрамка. И накрая, от обратната страна, той е прикрепен към скоби от неръждаема стомана.

В резултат на това готовата картина върху платно се представя на клиента. Придобива завършен вид в рамките на не повече от 3 дни от датата на одобрение на оригиналния макет.

Можем да изработим за вас както единични, така и модулни картини върху платно.

Важно! Индивидуални поръчки, печат на снимки, се обработват след предварително заплащане чрез банков превод или с карта директно на платформата на сайта. Печат на снимки, по индивидуална поръчка, не подлежи на връщане.


Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители