Диамантен гоблен по индивидуална поръчка

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

Диамантен гоблен по снимка Превърни любимите си спомени в диамантен гоблен, изработен изцяло по ..

54.00 лв.

КРЪГЪЛ ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

КРЪГЪЛ ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

Кръгъл диамантен гоблен по снимкаПредлагаме ти чудесна идея! Организирай любим твой кадър в изключ..

54.00 лв.

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Диамантен гоблен по индивидуална поръчка

Диамантени гоблени по твоя снимка

Диамантени гоблени изработени по твой дизайн на семейни снимки, личен портрет, домашни любимци или пейзажи заснети с личния ти фотоапарат, могат да се превърнат в чудесни картини.


Не е нужно да имаш специални умения, за да създадеш картина от любимите си спомени, изработена изцяло от теб. Отпечатването на канавата с твоята снимка, е с прецизни и ясни схеми и цветове, които улесняват работата при реденето на камъчетата.

Цени за изработка

 • размер 30/40 см. - 54 лв.
 • размер 40/50 см. - 64 лв.
 • размер 40/60 см. - 74 лв.
 • размер 50/60 см. - 84 лв.

Можем да изработим диамантена мозйка по снимка с максимална широчина 100 см.

Допълнителни изисквания към изображенията

Нашият съвет е снимките да бъдат с добро качество. Подробно сме описали това в категорията картини по номера по твой дизайн, където може да се информираш и за възникнал проблем при изпращане на файла.

Как да поръчаш диамантени гоблени по твоя снимка

Избери едно от двете направления от раздела на категорията диамантен гоблен по снимка или кръгъл диамантен гоблен по снимка от продуктовата страница попълни възможните варианти:

 1. прикачи файла на твоето изображение;
 2. избери желания размер;
 3. подай заявка през онлайн количката за пазаруване, като посочиш информация за контакт.

Сета включва всичко необходимо за получаване на твоята картина

 • платно с нарисувана на него схема на твоята лична снимка, на чиято повърхност е нанесен лепкав слой, защитен с фолио;
 • изкуствени диаманти в необходимите цветове, изработени от акрил;
 • специален химикал за редене на мъниста;
 • помощна чинийка;
 • подаръчна кутия с инструкции на български и английски език.

Начин на работа:

В чинийката се изсипва част от определен цвят кристалчета. Взема се едно мънисто с помощта на специалния химикал, поставя се на правилното място на платното. Номера на цвета се намира на торбичката с диаманти, а символа на самата схема.

Необходимо време за изработка и начин на доставяне

Можем да изработим твоя личен гоблен от 2 до 3 работни дни след финализирана поръчка. Доставянето се извършва чрез куриерските фирми Еконт и Спиди, до всяко населено място на страната, като цената за превоз обикновено е от 6 до 8 лв.

Важно! Диамантени гоблени, направени по индивидуална поръчка, не подлежат на връщане!

Диамантените гоблени са с най-високо качество!


Определено, изборът на подходяща комплектация на диамантен гоблен зависи от предпочитанията и нуждите на потребителя. Позволете ми да ви предоставя информация за всяка от опциите:

 1. Диамантен гоблен без рамка - платно: Този вариант предоставя само платното с дизайна на гоблена, но без рамка или подложка. Ако предпочитате да изберете своята рамка или да го вградите в проект по свой избор, това може да бъде подходяща опция. Освен това, този вариант може да бъде по-икономичен.

 2. Диамантен гоблен с твърд гърб - платно на твърда дървена основа 3 мм: Тук имате платно, което е залепено или укрепено на твърда дървена основа с дебелина 3 мм. Това осигурява стабилност и устойчивост на гоблена и го прави лесен за монтаж и излагане без необходимостта от допълнителни подложки или рамки.

 3. Диамантен гоблен с твърд гърб и дървена подрамка - платно на твърда дървена основа 3 мм и подрамка: Този вариант включва платно, което е залепено на твърда дървена основа с дебелина 3 мм, и е допълнително обрамено с дървена подрамка. Тази комплектация осигурява допълнителна стабилност и естетика на гоблена. Подрамката позволява по-лесно излагане на гоблена и придава завършен вид на изделието.

Изборът на комплектация зависи от вашите предпочитания относно външния вид, леснотата за монтаж и предполагаемото място за излагане на гоблена. Всеки от тези варианти има своите предимства и предлага различен опит при изработката и представянето на диамантения гоблен.Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители