Диамантен гоблен по снимка

Превърни любимите си спомени в диамантен гоблен, изработен изцяло по твой дизайн. Зарадвай любим човек с оригинален подарък!

Запознай се с цялата процедура, за това как да поръчаш гоблен или какво е диамантен гоблен по твоя снимка, в категорийната страница диамантен гоблен по индивидуална поръчка и пълни подробности за изискванията на изображението, което е необходимо за изпращане, на категорийната страница картини по номера по твоя снимка.

Комплектът включва

 • Платно с нарисувана на него схема на твоята снимка;
 • На платното е нанесен лепкав слой, покрит със защитно фолио, което се отстранява при редене на изкуствените кристалчета;
 • Комплект от цветни диамантчета. Номера на цвета им се намира върху торбичката в която са поставени, а символа на самата схема върху канавата;
 • Специален химикал за редене и помощна чинийка за мъниста;
 • Подаръчна кутия с инструкции на български и английски език.

Важно! Индивидуални поръчки се обработват след предварително заплащане чрез банков превод или с карта директно на платформата на сайта. Гоблени, направени по индивидуална поръчка, не подлежат на връщане!

Диамантените гоблени са с най-високо качество!

Определено, изборът на подходяща комплектация на диамантен гоблен зависи от предпочитанията и нуждите на потребителя. Позволете ми да ви предоставя информация за всяка от опциите:

 1. Диамантен гоблен без рамка - платно: Този вариант предоставя само платното с дизайна на гоблена, но без рамка или подложка. Ако предпочитате да изберете своята рамка или да го вградите в проект по свой избор, това може да бъде подходяща опция. Освен това, този вариант може да бъде по-икономичен.

 2. Диамантен гоблен с твърд гърб - платно на твърда дървена основа 3 мм: Тук имате платно, което е залепено или укрепено на твърда дървена основа с дебелина 3 мм. Това осигурява стабилност и устойчивост на гоблена и го прави лесен за монтаж и излагане без необходимостта от допълнителни подложки или рамки.

 3. Диамантен гоблен с твърд гърб и дървена подрамка - платно на твърда дървена основа 3 мм и подрамка: Този вариант включва платно, което е залепено на твърда дървена основа с дебелина 3 мм, и е допълнително обрамено с дървена подрамка. Тази комплектация осигурява допълнителна стабилност и естетика на гоблена. Подрамката позволява по-лесно излагане на гоблена и придава завършен вид на изделието.

Изборът на комплектация зависи от вашите предпочитания относно външния вид, леснотата за монтаж и предполагаемото място за излагане на гоблена. Всеки от тези варианти има своите предимства и предлага различен опит при изработката и представянето на диамантения гоблен.Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН ПО СНИМКА

 • Производител: Art Hobby
 • Код на продукта: DG 0001
 • Наградни точки: 5
 • Наличност: 20
 • 54.00 лв.

 • Цена в наградни точки: 54

Възможни варианти


Свързани продукти

Кутия за съхранение на мъниста за гоблен № 4

Кутия за съхранение на мъниста за гоблен № 4

Пластмасова кутия за съхранение на мъниста и диаманти с 28 отделения.Размер 18см x 11см Доставк..

15.00 лв.

Чанта за пазаруване с диамантена мозайка BG-004

Чанта за пазаруване с диамантена мозайка BG-004

Чанта за пазаруване с диамантена мозайкаРазмер 28-35Чанта е направена от памук. Комплектът за т..

20.00 лв. 25.00 лв.

Карта на мечтите за жени на 2024 година

Карта на мечтите за жени на 2024 година

Карта на мечтите за 2024 година: Визуализирайте и постигнете целите си!✨Искате ли да направите следв..

50.00 лв.

Карта на мечтите за Мъжете

Карта на мечтите за Мъжете

Карта на мечтите за 2024 година: Визуализирайте и постигнете целите си!✨Искате ли да направите следв..

50.00 лв.

Тагове: Диамантена картина по индивидуална поръчка

Последвай ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители