Левият ангел е Бог Отец.Над главата му е домът на Авраам. Докато Авраам построи къщата си, Бог Отец построи света за шест дни. Тази техника подчертава творческата същност на тази ипостас на Бог, Неговата заслуга на основателя на света, световен строител и господар на света. Червените му дрехи са наистина кралски.

Централният ангел е Бог Син.Над главата му е мамврийският дъб като символ на райското Дърво на живота. След като вкуси парче от плодовете на това Дърво, човекът придоби безсмъртие. Човек, който повярва в Христос, спаси душата му и й даде небесно безсмъртие. Движението на ръката с чашата на Бог Отец към Бог Син изглежда е пълно със символика. "Нека тази чаша да мине от мен."- моли се Спасителят, знаейки за бъдещите му мъки в Гетсиманската градина след Тайната вечеря, - "все пак, нека бъде както казахте."И той изпи тази чаша до дъното. Бог Син е облечен в червена туника с пришит нокът - земната роба на Исус Христос.

Правилният ангел е Бог Свети Дух.Над главата му е планината Мория като символ на стремежа на праведната човешка душа, спасена от Христос, към небесните височини. Планината като символ на непосредствена близост до Бога многократно се споменава в Библията: на планината Синай пророк Моисей получава десет заповеди от Бога, на планината Тавор най-близките ученици на Христовите апостоли Симон Петър, Яков и Йоан виждат Преображението Господне - откровение на всички лица от Света Троица от върха на планината Маслините проведоха Възнесение Христово. Животворният Свети Дух е облечен в зелени одежди - символ на обновление, обединение на човека и Бога.

Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.
Във всеки комплект на Диамантените мозайки има  задължителни неща:
 платно с нарисувана на него схема  
 комплект от цветни квадратни или кръгли   диамантчета.
 специален химикал  
 малка чинийка
Уточнете с какъв вид мъниста искате да работите- с кръгли или квадратни.
Доставка от 3 до 5 работни дни.
Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчки над 100 лв. .
Бърза поръчка може да направите и на телефон +359876674447
Защо е изгодно да купите диамантени гоблени от нашият  онлайн магазин art-hobby.com 
• Ние внимателно избираме дизайна, а някои - разработваме сами.
• При нас можете да поръчате всякакво изображение във вид на Диамантен гоблен , и  в желан от Вас размер. Най-голямото изображение може да бъде с широчина до 100 см.
• При нас всички Диамантени гоблени е налични. Плащане при доставката. Не е необходимо предварително да плащате и дълго да чакане.
• Винаги поддържаме на склад цялата цветова гама от диаманти.  Ако не Ви достигат камъни от определен цвят, ще Ви изпратим допълнително.
• Разработените от нас схеми са с ясни и лесно различими знаци, това е много важно,  винаги да бъде ясно къде трябва да се постави съответния цвят. Печатането върху платното се извършва с висока резолюция така, че знаците да се виждат много добре.
Ние предлагаме продукт с най- високото качество

Няма отзиви

Света Троица Диамантен гоблен IK 304045

  • Код на продукта: IK 304045
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 97
  • 35.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 35

Възможни варианти


Няма отзиви

Тагове: Света Троица -Диамантен гоблен

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители