Диамантена бродерия с лъскави кристали или обикновени? Какво е по-добре?


Мозайка с лъскави стъклени кристали е чудесна за любители на диамантената мозайка.

 Такива комплекти са лесни и бързи за подреждане, а резултатът надминава всички очаквания. Блестящите 5D камъни винаги се получават в равни редове, което значително опростява процеса на полагане. Стрази в комплект с прозрачна основа, подобни на кристали Сваровски. Препоръчваме специални блестящи кристали за картини, където искате да подчертаете ярки елементи.

 

Обикновени кръгли диаманти 

  Елмазени кръгли диамантиПоради факта, че снимките са много ярки и наситени, може да изглеждат малко неестествено, но това е много субективно мнение. Има някои категории, в които диамантената бродерия с диамантени кристали изглежда много красива и органична. Често кристалните мозайки се срещат в религиозни теми.


Кристална мозайка в света на ръкоделието

Елмазена бродерия с 5D кристали е търсена сред ръкоделите. Всяки творецът поне веднъж се опита да изложи картини със стъклени камъни. Разполагаме с богата гама от комплекти, където всеки ще намери комплект по свой вкус. Ако е сте намерили нещо за себе си, можем да ви направим по вашия дизайн.

     Диамантената мозайка със стъклени кристали е сравнително нов подвид ръкоделие. В България той придоби популярност след 2020 г. Голяма заслуга за това даде видео ревюта на готови комплекти, отзиви в интернет от доволни ръкоделие. Кристалната мозайка сега е активно представена на всички изложения на водещит производител на диамантена мозайка в България Арт хобби.


Ако сте имали късмета да закупите кристална мозайка в нашия магазин, чакаме вашия отзив или още по-добре снимка на готовата картина на нашия емайл, Viber. Подробности за контакт можете да намерите тук. Поставяме всяка снимка от купувача в галерията с готови работи, които са достъпни за разглеждане от всеки.


Диамантена бродерия със стъклени кристали къде да купя?

Можете да закупите елмазена бродерия с лъскави кристали в нашия онлайн магазин art-hobby.com Имаме голям избор от комплекти със стъклени кристали, които можете да вземете в нашия магазин в Бургас или да получите по Еконт в цяла България.


Основното предимство на покупката на уебсайта art-hobby.com:

 • бързо изпращане на същия ден, ако клиентът е направил поръчка в работен ден преди 12:00 часа;
 • наложен платеж без предплащане, плащане на стоката само след нейната проверка в пощата;
 •  да изпратим кристали, ако не сте имали достатъчно от тях в комплекта;
 • връщане на парите обратно в рамките на 14 дни, при условие, че гоблен не е почнат и оригиналната кутия е запазена;
 • много разумни цени, за редовни клиенти има система от отстъпки;
 • има всички консумативи за диамантена мозайка.

Диамантена бродерия със стъклени кристали

Елмазена бродерия с брилянтни кристали завладява с красотата си от първите минути. Блясъкът на камъните подлудява хиляди любители на ръкоделие. 5D диамантената мозайка с пълно запълнение. 

 Диамантената бродерия с кръгли стъклени кристали блести с всички цветове на дъгата и създава триизмерен ефект на завършената работа. Особено красиви изглеждат иконите и пауните с този вид камъни. Блестящи специални кристали придават на картината стойност и статут. А достъпната ниска цена ги прави привлекателни за начинаещи ръкоделие.


 • Препоръчваме и комплекти със стъклени кръгли кристали за деца и начинаещи. В края на краищата те са по-големи от обикновените камъни и е по-лесно да се работи с тях, редовете не е необходимо да се подрязват.
 • Комплектът за 5D диамантена бродерия включва:
 • навито платно
 • пинсети и химикал (с розова дръжка)
 • гел маса
 • чинийка
 • необходимите кристали.

Няма коментари за тази публикация.

Напиши коментар

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители