Картина по номера Шарена котка


Картина по номера Шарена котка

Картина по номера Шарена котка

Една от най-любимите картини по номера както за възрастни, така и за деца е невероятната шарена котка. Тайната на популярността му е, че илюстраторът Ваю Ромдони, според чиято рисунка е адаптиран този шедьовър, комбинира ярки нюанси. А самата картина,винаги се оказва лесна. Затова често го препоръчваме на начинаещи.

И в тази публикация искаме да демонстрираме всички рисунки на шарени животни по номера, които се намират в онлайн магазина https://art-hobby.com
           

Шарен елен -CX 3639     Шарен жираф -CX 3642      Шарен кон - CX 3646

Погледнете на това колко страхотно изглежда модулна композиция на голяма стена с илюстрации на главния герой на нашата статия. Първоначално историята на тази картина започва с малко платно 30x40 см. Изрисувана е и от момичета, и от момчета, родителите подариха на Никулден и за Нова година. Готовата работа украсява дневни и детски стаи в хиляди домове. Затова скоро марката предложи голяма картина по номера и първокласен комплект с цветен хост. И скоро котката на дъгата по номера се появи в каталозите на други създатели на стоки за творчество. На тази страница сме събрали всички възможни варианти за рисуване по номера на цветни животни, за да могат нашите клиенти-художници бързо да изберат нужния им комплект. 

Лесно е да направите поръчка с доставка до всички градове на България. Ние използваме услугите на най-големия превозвач и гарантираме, че пратките се изпращат всеки ден. Продаваме Комплекти за рисуване по номера на едро и дребно. За да закупите картина на котка с дъга, която харесвате, кликнете върху нейната снимка. 
Комплектът на всяка картина за оцветяване, разбира се, ще включва:
Платно със схема с дървена подрамка. Портретът на този сладур е основно от 2-ро ниво на трудност.
Акрилни бои на водна основа. Те могат да се различават по дебелина, така че ги разредете с вода или ги отворете, за да изсъхнат малко, ако е необходимо.
2-3 четки.
Рисувайте с удоволствие и ни изпратете снимка на вашата шарена котка! 

Няма коментари за тази публикация.

Напиши коментар

Подобни публикации

Картини по номера и диамантени гоблени на  Ван Гог
Картини по номера и диамантени гоблени на Ван Гог 01 Oct 2020
Винсент Вилем Ван Гог е известно име в света на живописта. Дори тези, които не са запознати с техник..
0   3863
Прочетете още
Изкуство по Фън Шуй
Изкуство по Фън Шуй 01 Oct 2020
За да спиш спокойно съвсем не е достатъчно да си платиш данъците и готово. Фън Шуй допуска червен цв..
0   3969
Прочетете още

Картина по номера Шарена котка

Рисуване по номера - Шарена котка ZE 6309

Рисуване по номера - Шарена котка ZE 6309

Рисуване  по номера е един от най - популярните видове хоби. Това е нов вид творчество, който привлича все повече фенове и любители на живописта.✨Степен на сложност - нискаКомплектът за творчеств..

37.00 лв.

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители