Картина по номера Шарена котка


Картина по номера Шарена котка

Картина по номера Шарена котка

Една от най-любимите картини по номера както за възрастни, така и за деца е невероятната шарена котка. Тайната на популярността му е, че илюстраторът Ваю Ромдони, според чиято рисунка е адаптиран този шедьовър, комбинира ярки нюанси. А самата картина,винаги се оказва лесна. Затова често го препоръчваме на начинаещи.

И в тази публикация искаме да демонстрираме всички рисунки на шарени животни по номера, които се намират в онлайн магазина https://art-hobby.com
           

Шарен елен -CX 3639     Шарен жираф -CX 3642      Шарен кон - CX 3646

Погледнете на това колко страхотно изглежда модулна композиция на голяма стена с илюстрации на главния герой на нашата статия. Първоначално историята на тази картина започва с малко платно 30x40 см. Изрисувана е и от момичета, и от момчета, родителите подариха на Никулден и за Нова година. Готовата работа украсява дневни и детски стаи в хиляди домове. Затова скоро марката предложи голяма картина по номера и първокласен комплект с цветен хост. И скоро котката на дъгата по номера се появи в каталозите на други създатели на стоки за творчество. На тази страница сме събрали всички възможни варианти за рисуване по номера на цветни животни, за да могат нашите клиенти-художници бързо да изберат нужния им комплект. 

Лесно е да направите поръчка с доставка до всички градове на България. Ние използваме услугите на най-големия превозвач и гарантираме, че пратките се изпращат всеки ден. Продаваме Комплекти за рисуване по номера на едро и дребно. За да закупите картина на котка с дъга, която харесвате, кликнете върху нейната снимка. 
Комплектът на всяка картина за оцветяване, разбира се, ще включва:
Платно със схема с дървена подрамка. Портретът на този сладур е основно от 2-ро ниво на трудност.
Акрилни бои на водна основа. Те могат да се различават по дебелина, така че ги разредете с вода или ги отворете, за да изсъхнат малко, ако е необходимо.
2-3 четки.
Рисувайте с удоволствие и ни изпратете снимка на вашата шарена котка! 

Няма коментари за тази публикация.

Напиши коментар

Подобни публикации

Изкуство по Фън Шуй
Изкуство по Фън Шуй 01 Oct 2020
За да спиш спокойно съвсем не е достатъчно да си платиш данъците и готово. Фън Шуй допуска червен цв..
0   3252
Прочетете още
Картини по номера и диамантени гоблени на  Ван Гог
Картини по номера и диамантени гоблени на Ван Гог 01 Oct 2020
Винсент Вилем Ван Гог е известно име в света на живописта. Дори тези, които не са запознати с техник..
0   3346
Прочетете още

Картина по номера Шарена котка

Рисуване по номера - Шарена котка ZE 6309

Рисуване по номера - Шарена котка ZE 6309

Рисуване  по номера е един от най - популярните видове хоби. Това е нов вид творчество, който привлича все повече фенове и любители на живописта.✨Степен на сложност - нискаКомплектът за творчеств..

37.00 лв.

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители