Поръчайте картина по номера от снимка - как да изберете правилната снимка


Поръчайте картина по номера от снимка - как да изберете правилната снимка

Поръчайте картина по номера от снимка - как да изберете правилната снимка

В арсенала на съвременния човек винаги има смартфон с отлична камера. Благодарение на него съхраняваме много запомнящи се и просто успешни снимки. Ако обичате творчеството или търсите оригинален подарък, защо да не ги превърнете в пълноценно произведение на изкуството?

Възможно е всеки, който поне малко е запознат с картини за оцветяване за възрастни, поне веднъж да е мислил за идеята да поръча картини по номера от снимка. Производството на такива комплекти за рисуване по номера е изцяло наша задача. Клиентът се нуждае само от снимка и одобрение на скица, създадена от дизайнера. Правим всичко възможно внимателно да изработим детайлите, палитрата и да изпратим оформление на бъдещия шедьовър.

Освен това можете да замените фона, да премахнете ненужните елементи и да направите първокласен комплект с цветно платно. Но каква картина ще излезе по цифри от снимката все пак зависи от самата картина. Ако всичко е направено правилно, ще бъдете доволни от резултата. Как да изберете правилното изображение за индивидуална поръчка, прочетете тази статия. На първо място, имаме нужда от ясни снимки с добро качество. Това важи за всички размери, без изключение. Не е необходимо да организирате студийно снимане и да наемате професионален фотограф, но еднаквото осветление (без дълбоки сенки и акценти) и видимите граници на обектите са важни. Картини по номера с ваша снимка - как да изберем формат Ако планирате да поръчате картина по номера от снимка и все още не сте решили за размер, има смисъл да споменете характеристиките на различните формати. И така, най-малките картини 20 х 30 см са идеални за прости оцветявания, тъй като не съдържат много фрагменти. Детските илюстрации с животни или любими герои са страхотни. За същата роля е подходящ и размер 30 х 40 см. За разлика от първия вариант тук е възможен и портрет, но лицето на човека трябва да бъде взето възможно най-голямо. Снимки с размери 40 х 50 см са измислени за широки панорами, защото всички основни елементи ще се поберат върху тях и нищо няма да изчезне от погледа. Независимо дали е планински пейзаж или мегаполис, можете да уловите правилното настроение и да предадете цялата красота. Също така, силуетът на човек ще се побере добре тук. Най-универсалните са картини по номера 40 х 50 см. Не е за нищо, че производителите на картини по номера ги избират по-често от другите. Хората, животните, натюрмортите и градовете излизат много по-реалистични поради по-сложните схеми. Платното 50 х 50 см ви позволява да поставите портрет върху него, без да пропускате всички особености на лицето. За целта можете да използвате снимки от Instagram, за да ги оставите в оригиналното им съотношение. Съветваме ви да разгледате картини 50 х 70 см за групови и семейни снимки. Хубаво е да вземете такова нещо за празника и да го окачите на видно място. А за тези, които обичат да правят незабравимо впечатление, предлагаме големи платна 60 х 80 см и 70 х 100 см без дървена подрамка. Няма ограничения нито за детайлност, нито за вашето въображение! Не се забравяйте, че когато купувате картина до определена дата, трябва да вземете предвид времето за производство - 4-7 работни дни. Комплектът ще бъде опакован в стилна кутия и всичко, от което се нуждаете, ще бъде вътре. В който и да е град на България картината е поръчана по номера според снимката (София, Пловдив, Варна и др.), след опаковане на комплекта ние ще се погрижим за бързата му доставка!


Няма коментари за тази публикация.

Напиши коментар

Подобни публикации

Как да лакирате картина по номера?
Как да лакирате картина по номера? 15 Nov 2021
Как да лакирате картина по номера? ..
0   3142
Прочетете още
Картини по номера и диамантени гоблени на  Ван Гог
Картини по номера и диамантени гоблени на Ван Гог 01 Oct 2020
Винсент Вилем Ван Гог е известно име в света на живописта. Дори тези, които не са запознати с техник..
0   3863
Прочетете още
Изкуство по Фън Шуй
Изкуство по Фън Шуй 01 Oct 2020
За да спиш спокойно съвсем не е достатъчно да си платиш данъците и готово. Фън Шуй допуска червен цв..
0   3969
Прочетете още

Поръчайте картина по номера от снимка - как да изберете правилната снимка

IK 304013 Свети Николай Чудотворец - диамантен гоблен

IK 304013 Свети Николай Чудотворец - диамантен гоблен

Свети Николай Чудотворец - Диамантен гобленДиамантени гоблени с пълно облепване произведени в България!  Комплектът включва: платно с нарисувана на него схема;  комплект от цв..

39.00 лв.

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители