Диамантена бродерия с блестящи кристали или обикновени? Кое е по-добро?


Диамантена бродерия с блестящи кристали или обикновени? Кое е по-добро?

Диамантена бродерия с блестящи кристали или обикновени? Кое е по-добро?

Мозайката с лъскави стъклени кристали е чудесна за начинаещи в диамантената мозайка. Такива комплекти се подреждат лесно и бързо, а резултатът надхвърля всички очаквания. Блестящите 5D камъни винаги се получават в равни редове, което значително опростява процеса на полагане. Стрази в комплект с прозрачна основа, подобна на кристали Сваровски. Препоръчваме специални блестящи кристали за картини, където искате да подчертаете ярки елементи.


Поради факта, че картините са много ярки и наситени, може да изглеждат малко неестествени, но това е много субективно мнение. Има някои категории, в които диамантената мозайка с елмазени кристали изглежда много красива и органична. Често кристалните мозайки се срещат в религиозни теми.

Кристална мозайка в света на ръкоделието

Кристална бродерия с 5D кристали е търсена сред ръкоделниците. Всяка ръкодельница поне веднъж се опита да оформи картини със стъклени камъни. Разполагаме с богат асортимент от комплекти, където всеки ще намери комплект по свой вкус.

Елмазената мозайка със стъклени кристали е сравнително нов подвид на ръкоделие. В България придоби популярност след 2020 г. Голяма заслуга за това бяха дадени от видео ревюта на готови комплекти, ревюта в Интернет от доволни ръкоделници. Сега кристалната мозайка е активно представена на всички изложения на водещите производители на диамантена мозайка в София, Бургас, Варна.


Ако сте имали късмета да закупите кристална мозайка в нашия магазин, не забравяйте да изпратите ревюто ви  след покупката или още по-добре снимка на готовата картина на нашия имейл, Viber или Telegram. Данни за контакт можете да намерите тук. Поставяме всяка снимка от купувача в галерията с готови произведения, които са достъпни за разглеждане от всички.

Диамантена бродерия със стъклени кристали къде да купя?
Можете да закупите диамантена бродерия с блестящи кристали в нашия онлайн магазин art-hobby.com Имаме голям избор от комплекти със стъклени кристали, които можете да вземете от нашия магазин в Бургас или да изпратите по Еконт в цяла България.
В онлайн магазин  Art-hobby ще откриете елмазени гоблени с различни сюжети:

Основното предимство на покупката на уебсайта Art-hobby:

  • бърза доставка на следващия ден, ако клиентът е направил поръчка в работен ден до 15:00 ч.;
  • наложен платеж без предплащане, плащане на стоката само след проверката й в пощенския клон;
  • допълнително да изпратим кристали, ако нямате достатъчно от тях в комплекта;
  • парите се връщат до 14 дни, при условие че скартината не е отворена и оригиналната кутия е запазена;
  • много разумни цени, за редовни клиенти има система от отстъпки;
  • има всички консумативи за диамантена мозайка.
Диамантена бродерия със стъклени кристали
Диамантената мозайка с брилянтни кристали пленява с красотата си от първите минути. Блясъкът на камъните оставя хиляди ръкоделки луди. 5D диамантената мозайка е пълно запълнена.
 Диамантената бродерия с кръгли стъклени кристали блести с всички цветове на дъгата и създава триизмерен ефект на завършената работа. Иконите и пауните с този вид камъни изглеждат особено красиви. Лъскавите специални кристали придават на картината стойност и статус. А достъпната ниска цена ги прави привлекателни за начинаещи ръкоделници.


Препоръчваме и комплекти със стъклени кръгли кристали за деца и начинаещи. В крайна сметка те са по-големи от обикновените камъни и е по-лесно да се работи с тях, редовете не трябва да се подрязват. Комплектът за 5D диамантена бродерия включва навито платно, пинсети (розов химикал) и гел маса, чинийка, необходимите кристали.

Няма коментари за тази публикация.

Напиши коментар

Подобни публикации

Изкуство по Фън Шуй
Изкуство по Фън Шуй 01 Oct 2020
За да спиш спокойно съвсем не е достатъчно да си платиш данъците и готово. Фън Шуй допуска червен цв..
0   3252
Прочетете още
Картини по номера и диамантени гоблени на  Ван Гог
Картини по номера и диамантени гоблени на Ван Гог 01 Oct 2020
Винсент Вилем Ван Гог е известно име в света на живописта. Дори тези, които не са запознати с техник..
0   3346
Прочетете още

Диамантена бродерия с блестящи кристали или обикновени? Кое е по-добро?

Рисуване по номера - Шарена котка ZE 6309

Рисуване по номера - Шарена котка ZE 6309

Рисуване  по номера е един от най - популярните видове хоби. Това е нов вид творчество, който привлича все повече фенове и любители на живописта.✨Степен на сложност - нискаКомплектът за творчеств..

37.00 лв.

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители