СЕДМОСТРЕЛНА ИКОНА-Диамантен гоблен

Чудотворната икона на Света Богородица Седмострелна - предпазва от магии и уроки, защитава от завист, злоба и недоброжелателни помисли, прогонва злите духове. Иконата е позната още с наименованията си "Богородица със седемте стрели" и „Успокоение на злите сърца”. На изображанието Божията майка е изобразена със стрели символизиращи страданията на Исус Христос и от друга страна всички човешки пороци и раздори, които пронизват сърцето на Небесната Майка, като предизвикват състрадание и молитва. Иконата предпазва от от магии, пази от негативни мисли и предава нуждата на душата от милосърдие и търпимост. Молитви се отправят за защита при вражди, за помирение при възникнали семейни, съседски или работни спорове, за подобряване на отношения между роднини, близки и родители и деца, а също и за цялостно смирение, състардание и милосърдие. С молби към иконата на Света Богородица Седмострелна се прибягва и при враждуващи държави, с молба за защита от нападения и надежда за смекчаване на злите сърца. Пред иконата се молим за изцеление от телесни или душевни болести, семейно благополучие и щастие.


Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.
Във всеки комплект на Диамантените мозайки има  задължителни неща:
 платно с нарисувана на него схема  
 комплект от цветни квадратни или кръгли   диамантчета.
 специален химикал  
 малка чинийка
Уточнете с какъв вид мъниста искате да работите- с кръгли или квадратни.
Доставка от 3 до 5 работни дни.
Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчки над 100 лв. .
Бърза поръчка може да направите и на телефон +359876674447
Защо е изгодно да купите диамантени гоблени от нашият  онлайн магазин art-hobby.com 
• Ние внимателно избираме дизайна, а някои - разработваме сами.
• При нас можете да поръчате всякакво изображение във вид на Диамантен гоблен , и  в желан от Вас размер. Най-голямото изображение може да бъде с широчина до 100 см.
• При нас всички Диамантени гоблени е налични. Плащане при доставката. Не е необходимо предварително да плащате и дълго да чакане.
• Винаги поддържаме на склад цялата цветова гама от диаманти.  Ако не Ви достигат камъни от определен цвят, ще Ви изпратим допълнително.
• Разработените от нас схеми са с ясни и лесно различими знаци, това е много важно,  винаги да бъде ясно къде трябва да се постави съответния цвят. Печатането върху платното се извършва с висока резолюция така, че знаците да се виждат много добре.
Ние предлагаме продукт с най- високото качество

Няма отзиви

СЕДМОСТРЕЛНА ИКОНА Диамантен гоблен IK 304044

  • Код на продукта: IK 304044
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 92
  • 35.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 35

Възможни варианти


Няма отзиви

Тагове: СЕДМОСТРЕЛНА ИКОНА Диамантен гоблен

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители