СЕДМОСТРЕЛНА ИКОНА-Диамантен гоблен

Чудотворната икона на Света Богородица Седмострелна - предпазва от магии и уроки, защитава от завист, злоба и недоброжелателни помисли, прогонва злите духове. Иконата е позната още с наименованията си "Богородица със седемте стрели" и „Успокоение на злите сърца”. На изображанието Божията майка е изобразена със стрели символизиращи страданията на Исус Христос и от друга страна всички човешки пороци и раздори, които пронизват сърцето на Небесната Майка, като предизвикват състрадание и молитва. Иконата предпазва от от магии, пази от негативни мисли и предава нуждата на душата от милосърдие и търпимост. Молитви се отправят за защита при вражди, за помирение при възникнали семейни, съседски или работни спорове, за подобряване на отношения между роднини, близки и родители и деца, а също и за цялостно смирение, състардание и милосърдие. С молби към иконата на Света Богородица Седмострелна се прибягва и при враждуващи държави, с молба за защита от нападения и надежда за смекчаване на злите сърца. Пред иконата се молим за изцеление от телесни или душевни болести, семейно благополучие и щастие.


Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.
Във всеки комплект на Диамантените мозайки има  задължителни неща:
 платно с нарисувана на него схема  
 комплект от цветни квадратни или кръгли   диамантчета.
 специален химикал  
 малка чинийка
Уточнете с какъв вид мъниста искате да работите- с кръгли или квадратни.
Доставка от 3 до 5 работни дни.
Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчки над 100 лв. .
Бърза поръчка може да направите и на телефон +359876674447
Защо е изгодно да купите диамантени гоблени от нашият  онлайн магазин art-hobby.com 
• Ние внимателно избираме дизайна, а някои - разработваме сами.
• При нас можете да поръчате всякакво изображение във вид на Диамантен гоблен , и  в желан от Вас размер. Най-голямото изображение може да бъде с широчина до 100 см.
• При нас всички Диамантени гоблени е налични. Плащане при доставката. Не е необходимо предварително да плащате и дълго да чакане.
• Винаги поддържаме на склад цялата цветова гама от диаманти.  Ако не Ви достигат камъни от определен цвят, ще Ви изпратим допълнително.
• Разработените от нас схеми са с ясни и лесно различими знаци, това е много важно,  винаги да бъде ясно къде трябва да се постави съответния цвят. Печатането върху платното се извършва с висока резолюция така, че знаците да се виждат много добре.
Ние предлагаме продукт с най- високото качество

Няма отзиви

СЕДМОСТРЕЛНА ИКОНА 2 Диамантен гоблен IK 304046

  • Код на продукта: IK 304046
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 95
  • 35.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 35

Възможни варианти


Няма отзиви

Тагове: Свети Йоан Кръстител Диамантен гоблен

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители