• Комплект за бродиране с мъниста -Умиление НИК- 5306
Размер 14*18 см
Техника: криволинейна техника
Материал: сатен
Брой цветове: 9
Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции
Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Комплект за бродиране с мъниста -Богородица Умиление - за зачатие и раждане на дете, съхранение на вътрешната чистота.
Иконата на Божията Майка "Радвай се Невесто, Неневестна" предава образа на Богородица преди рождението на Иисуса Христа, но след Благовещение. Затова образа излъчва особена нежност и топлота. Тази икона се смята за "женска", понеже тя е предназначена за обръщане към Божията Майка на жените, докосваща най-светлите романтично-невинни струни на техните души. Молитвата пред иконата на Богородица "Умиление" помага за появяване на дете (зачатие и раждане). Особено добре е да имат този образ момичета и жени от 10 до 30 г. Пред нея се молим за благополучно "преминаване" на тинейджърската възраст, за съхранение на вътрешната чистота и целомъдрие. 

Няма отзиви

Комплект за бродиране с мъниста -Умиление НИК- 5306

  • Код на продукта: НИК- 5306
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 4
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Няма отзиви

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Неувяхващ цвят

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители