• Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска НИК- 5312

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 10

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска

Тази икона е една от най-почитаните светини в Русия.
1340 г. на Почаевската планина, където сега се намира Успенската Почаевска лавра, се заселили двама монаси. Веднъж след обичайната молитва един от тях се изкачил на планината и видял там Божията Майка, цялата в огнено сияние. Той веднага повикал своя събрат, за да му покаже дивното чудо. Свидетел на небесното видение станал и един овчар, който пасял стадото си наблизо. Върху камъка, където стояла Пресвета Богородица завинаги останал отпечатък от Нейната стъпка, изпълнен с кристално чиста вода. Тази вода има благодатна сила да изцелява от болести и макар че многобройните поклонници постоянно черпят и пият от нея, стъпчицата остава винаги пълна с вода.

Няма отзиви

Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска НИК- 5312

  • Код на продукта: НИК- 5312
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 3
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Няма отзиви

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители