• Комплект за бродиране с мъниста -Казанската икона на Божията Майка НИК- 5302

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 11

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

комплектовани гоблени с мъниста

Казанската икона на Божията Майка е чудотворна. Тя е в почти всеки дом. Започвайки с кръщението, тя придружава човек през целия си живот Не само обикновените хора, но и принцовете и царете я обръщаха за помощ. Застъпник на хората, тя помогна да победят враговете си, да освободи страната от нашественици. Всеки, който е в беда или има някаква трудност в работата или личния си живот, може да се превърне в чудотворна представа с молитва и определено ще получи помощ.

Няма отзиви

Комплект за бродиране с мъниста -Казанската икона на Божията Майка НИК- 5302

  • Код на продукта: НИК- 5302
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 4
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Няма отзиви

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Казанската икона на Божията Майка

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка до офиса на еконт

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители