• Материали за бродиране на лента
 • Материали за бродиране на лента


  Бродерията с ленти сега е много популярен тип ръкоделие. Панделките могат да бъдат бродирани с ковчежета и картини, кърпи, покривки и възглавници, чанти, калъфи за мобилни телефони и шапки, дрехи и обувки. С шарки от панделки можете да украсите обикновен плетен пуловер или яка на якето, да добавите жар към вечерна рокля или да бродирате велурени обувки с цветя. Като се научите да бродирате панделки, можете да направите изображението си уникално и да добавите нотка на новост и изтънченост в домашната си среда.

  Преди да бродирате, трябва да разберете материалите и основните видове шевове.

  Обръч за бродиране


  Когато бродирате с панделки, не можете да правите без обръч. Ако тъканта е плътно опъната върху обръча, е по-лесно да изправите лентата и равномерно да опънете шевовете. Основното е да изберете правилно размера на обръча. Дизайнът на бродерията трябва да бъде поставен изцяло в рамката за бродиране, тъй като не се препоръчва пренареждане на рамката за бродиране, за да не се обхванат вече бродирани фрагменти. Благодарение на машината за бродиране е по-лесно да се работи с бродерия с две ръце, така че лентите да могат да се изправят правилно.

  плат


  Можете да бродирате панделки върху голямо разнообразие от тъкани, основното е, че панделките не се влошават при триене върху твърде твърда или груба тъкан. В комплектите на art-hobby.com се използва висококачествен габардин. Тази тъкан е достатъчно дебела, така че бродерията да не провисва, но лентата с иглата преминава през плата без затруднения. Фон и шаблон вече са отпечатани върху тъканта. Ясните и лесно различими икони на очертанията ще направят процеса на бродиране прост и бърз.

  Нишки и мъниста

  За да украсите бродерията, можете да използвате нишки и мъниста. В някои случаи средата на цветята, бродирани с панделки, изглежда твърде груба - в този случай панделките могат

  да бъдат заменени с нишка или мъниста. Стъблата на цветя и шипове също изглеждат по-добре с бродиран шев, наподобяващ стъбла.

  ЛЕНТИ


  В продажба са ленти с различна ширина. В комплекти от Арт Хобби се използват сатенени панделки с ширина 3 мм, 6 мм, 12 мм и 25 мм. Синтетичните панделки са по-пролетни от коприната; бродерията изглежда ярка и обемна. Бродерията със сатенени панделки може да се глади, измива и те няма да загубят формата и цвета си с течение на времето


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Материали за бродиране на лента

 • Код на продукта: Материали за бродиране на лента
 • Наличност: 2-3 Days
 • 0.00лв.


Тагове: Бродерия с панделка: усукана роза

Диамантени гоблени от производител