• Комплект за бродиране с мъниста -Св.великомъченик Пантелеймон

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 11

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Комплект за бродиране с мъниста -

Св.великомъченик Пантелеймон - за лекуване на болести и рани

В своя живот св. Пантелеймон лекувал телата на хората, а в смъртта си е спасил много души, откривайки им истинския Бог. След неговата кончина той останал лечител и помага пак на болните. Великомъченик Пантелеймон е един от най-почитаните православни светци. Неговата икона е известна като чудотворна. Към нея се обръщат не само православни, но и католици, мюсюлмани, всички, които вярват в неговата лечителна сила.

Как иконата помага на вас и вашите близки

Иконата на Св.Пантелеймон защитава от беди и болести. Покровителството на великомъченика се разпростира не само на болните, но и върху лекари, военни и моряци. Хората, чиято професия е да спасяват и защитават животи, ще получават подкрепа от иконата, която ще ги вдъхновява за успешната им работа.

За какво помага иконата

Иконата на Св.Пантелеймон помага на всеки болен и облегчава болките. Известное е, че с негова помощ се лекуват не само физически, но и душевни недъзи. Главното е, молитвата да бъде искрена, и тогава може да бъдат излекувани даже нелечими болести. Пред образа молят за своето здраве и за здравето на други хора. С молтви към светеца можем да се обръщаме не само, когато ни е зле. Иконата помага да се съхрани доброто самочувствие дълги години.

Празник

27 юли


Няма отзиви

Комплект за бродиране с мъниста -Св.великомъченик Пантелеймон

  • Код на продукта: НИК- 5308
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: 3
  • 29.00 лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Няма отзиви

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Св.великомъченик Пантелеймон

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители