• КОЛЕДНИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК

Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Ваш близък, приятел или любим човек за Коледа? Чудите се какво да изберете?… Оставете избора на тях! АРТ-ХОББИ предлага ваучери за подарък на стойност – 40 лв.! Направете оригинален подарък, като изберете от картини по номера, диамантени гоблени или другите комплекти за творчеството.

Подарете красив ваучер и останалото оставете на нашият професионализъм! Ние ще се погрижим избраният от получателя подарък да пристигне до неговата врата максимално бързо и в удобно за него време. Електронен ваучер от АРТ-ХОББИ – изпраща се на определен от Вас е-мейл, като след това може да бъде принтиран или директно да се използва кода на ваучера (заплаща се само по електронен или банков път и не е необходимо да плащате доставка за този вид). 

Ваучер подарък от АРТ-ХОББИ – Подаръкът представлява ваучер под формата на папирус в луксозна опаковка /в различни цветове/ за избраната от Вас стойност, който може да бъде доставен на желан от Вас адрес. Заплаща се по електронен или банков път, както и на място или да ви бъде изпратен по куриер (плюс разходи по доставката), както и наложен платеж.

Няма отзиви

КОЛЕДНИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК

  • Код на продукта: V 001
  • Наличност: 20
  • 40.00 лв.


Няма отзиви

Тагове: КОЛЕДНИ ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК

Следвайте ни във Facebook

Голям избор

Повече от 1000 продукта на склад

Безплатна доставка

При поръчка от 100 лева

Осигуряване на качеството

Ние сме производители