ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ


Диамантени гоблении те са “Диамантена Живопис“ или диамантена мозайка- това е слагане на малки квадратни диамантчета на лепкава повърхност разделена на много малки квадратни области. В отличие от шиенето ‘ диамантените мозайки изискват по-малко сили и време’ а резултата става блестящ в пряк и преносен смисъл. Готовата картина от диамантчета е светла’ наситена и блести. Нейния цвят никога няма да се загуби с годините.

Диамантените мозайки се правят лесно. Диамантите имат на пълно една и съща форма и само трябва да ги допрете една до друга. Мозайките са достъпни даже за деца. Точно до схемата има план на който всеки цвят е изобразен  с определен символ. За това занимание ви трябва само търпение и време. Диамантените мозайки са прекрасно занимание за махане на стрес’ медитация и отпускане. Но най-важното е че е почти невъзможно нещо да се обърка.

Във всеки комплект на Диамантените мозайки има две задължителни неща:платно със нарисувана на него схема и комплект от цветни диамантчета. На платното е нанесен лепкав слой който е покрит със защитен слой който лесно се маха. Номер на цвета ще намерите на торбичката със диамантите а символа на самата схема.

За да започнете ще ви потрябват специален химикал и малка чинийка’ в чинийката изсипвате определен цвят и със специален химикал взимате диамантче от чинийката и слагате на правилното място на платното.

Защо е изгодно да купите  нашите комплекти?

• Ние внимателно избираме дизайни, а някои - разработваме сами.

• При нас Вие можете да поръчате каквато и да е картина в какъв то искате размер. Най -голямата картина може да бъде с широчина до 100 см.

• Можете да получите Диамантена картина  директно от нашия склад, с плащане при доставката и бързо. Не е необходимо да плащате  напред и чакате много седмици.

• Имаме на склад винаги камъни от  всички цветове.  ако не ви стигат камъни от определен цвят, ние ще Ви изпратим добавка.

• Ние разработваме схема с помощта на ясни и различими знаци, това е много важно - в нашите схеми винаги е ясно къде какъв цвят трябва да бъде. Печат върху платно, се извършва с висока резолюция, така че знаците  се виждат много добре.

• Опаковане на нашите схеми Диамантени Гоблени изключва наличието на дълбоки гънки - схема се навива на ролка достатъчно голям диаметър и не се сгъва три пъти, четири пъти

Диамантена картина от производител



Филтрирано търсене

34008 Диамантен гоблен - Немо

34008 Диамантен гоблен - Немо

Купи ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН - Немос пълно облепване ПРОИЗВОДСТВО БЪЛГАРИЯ. Във всеки компле..

35.00лв.

кутийка за диаманти кръгла

кутийка за диаманти кръгла

кутийка за диаманти кръгла..

4.00лв.

Специален химикал

Специален химикал

Специален химикал за диамантени гоблени. Сега имате възможност да слагате   6 кристал..

3.00лв.

Специален химикал за диамантена мозайка

Специален химикал за диамантена мозайка

Специален химикал за диамантени гоблени. Сега имате възможност да слагате  много  кри..

7.00лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)