Диамантени гоблени

Диамантени гоблени

От 2016 г. компанията ни произвежда диамантени гоблени. През това време сме произвели над 4000 диамантени гоблени. В нашето производство използваме само най-висококачествените материали. Ние обработваме всяка снимка преди да качим я в  сайта. И ние знаем в какъв размер картината ще изглежда красива . Ние не правим сложни сюжети в малък размер, тъй като няма да можете да видите малки детайли. Искаме нашите клиенти да получат само най-добрия продукт на най-добрата цена!

Във всеки комплект на Диамантена живопис има две задължителни неща: платно със нарисувана на него схема и комплект от цветни диамантчета. На платното е нанесен лепкав слой който е покрит със защитен слой който лесно се маха. Номер на цвета ще намерите на торбичката със диамантите а символа на самата схема.

За да започнете диамантен гоблен  ще ви потрябват специален химикал и малка чинийка’ в чинийката изсипвате определен цвят и със специален химикал взимате диамантче от чинийката и слагате на правилното място на платното.

Защо е изгодно да купите  нашите комплекти с квадратни диаманти?

• Ние внимателно избираме дизайни, а някои - разработваме сами.

• При нас Вие можете да поръчате каквато и да е картина в какъв то искате размер. Най -големият гоблен може да бъде с широчина до 100 см.

• Можете да получите Диамантена картина  директно от нашия склад, с плащане при доставката и бързо. Не е необходимо да плащате  напред и чакате много седмици.

• Имаме на склад винаги диаманти от  всички цветове.  ако не ви стигат камъни от определен цвят, ние ще Ви изпратим добавка.

• Ние разработваме схема с помощта на ясни и различими знаци, това е много важно - в нашите схеми винаги е ясно къде какъв цвят трябва да бъде. Печат върху платно, се извършва с висока резолюция, така че знаците  се виждат много добре.

• Опаковане на нашите схеми Диамантени Гоблени изключва наличието на дълбоки гънки - схема се навива на ролка достатъчно голям диаметър и не се сгъва три пъти, четири пъти

Диамантена картина от производителФилтрирано търсене

Исус те обича - диамантен гоблен 44006

Исус те обича - диамантен гоблен 44006

Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.Във всеки комплект на Диамантените ..

40.00лв.

Кутия за съхранение на мъниста за гоблен

Кутия за съхранение на мъниста за гоблен

Пластмасова кутия за съхранение на мъниста и диаманти с 64 отделения плюс стикери.Размер 22см x 13см..

22.00лв.

Кутия за съхранение на мъниста за гоблен

Кутия за съхранение на мъниста за гоблен

Пластмасова кутия за съхранение на мъниста и диаманти с 28 отделения.Размер 18см x 11см ..

10.00лв.

Кутия тип чанта за съхранение на мъниста за гоблен

Кутия тип чанта за съхранение на мъниста за гоблен

Кутия тип чанта за съхранение на мъниста за гоблен и диаманти с 60 отделения плюс стикери.Размер 22 ..

40.00лв.

Специален химикал

Специален химикал

Специален химикал за диамантени гоблени. Сега имате възможност да слагате   6 кристал..

3.00лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)