Диамантени гоблени

Диамантени гоблени

От 2016 г. компанията ни произвежда диамантени гоблени. През това време сме произвели над 4000 диамантени гоблени. В нашето производство използваме само най-висококачествените материали. Ние обработваме всяка снимка преди да качим я в  сайта. И ние знаем в какъв размер картината ще изглежда красива . Ние не правим сложни сюжети в малък размер, тъй като няма да можете да видите малки детайли. Искаме нашите клиенти да получат само най-добрия продукт на най-добрата цена!

Във всеки комплект на Диамантена живопис има две задължителни неща: платно със нарисувана на него схема и комплект от цветни диамантчета. На платното е нанесен лепкав слой който е покрит със защитен слой който лесно се маха. Номер на цвета ще намерите на торбичката със диамантите а символа на самата схема.

За да започнете диамантен гоблен  ще ви потрябват специален химикал и малка чинийка’ в чинийката изсипвате определен цвят и със специален химикал взимате диамантче от чинийката и слагате на правилното място на платното.

Защо е изгодно да купите  нашите комплекти с квадратни диаманти?

• Ние внимателно избираме дизайни, а някои - разработваме сами.

• При нас Вие можете да поръчате каквато и да е картина в какъв то искате размер. Най -големият гоблен може да бъде с широчина до 100 см.

• Можете да получите Диамантена картина  директно от нашия склад, с плащане при доставката и бързо. Не е необходимо да плащате  напред и чакате много седмици.

• Имаме на склад винаги диаманти от  всички цветове.  ако не ви стигат камъни от определен цвят, ние ще Ви изпратим добавка.

• Ние разработваме схема с помощта на ясни и различими знаци, това е много важно - в нашите схеми винаги е ясно къде какъв цвят трябва да бъде. Печат върху платно, се извършва с висока резолюция, така че знаците  се виждат много добре.

• Опаковане на нашите схеми Диамантени Гоблени изключва наличието на дълбоки гънки - схема се навива на ролка достатъчно голям диаметър и не се сгъва три пъти, четири пъти

Диамантена картина от производителФилтрирано търсене

34008 Диамантен гоблен - Немо

34008 Диамантен гоблен - Немо

Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.Във всеки комплект на Диамантените ..

28.00лв. 35.00лв.

Исус те обича - диамантен гоблен 44006

Исус те обича - диамантен гоблен 44006

Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.Във всеки комплект на Диамантените ..

40.00лв.

кутийка за диаманти кръгла

кутийка за диаманти кръгла

кутийка за диаманти кръгла..

4.00лв.

Специален химикал

Специален химикал

Специален химикал за диамантени гоблени. Сега имате възможност да слагате   6 кристал..

3.00лв.

Специален химикал за диамантена мозайка

Специален химикал за диамантена мозайка

Специален химикал за диамантени гоблени. Сега имате възможност да слагате  много  кри..

7.00лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)