• Комплект за бродиране с мъниста - Икона на Света Богородица Всецарица

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 10

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

икона на Света Богородица Всецарица - иконата е изключително популярна с многото чудеса в историята, с помощта си при онкологични заболявания и страдащи от безплодие, като нееднократно от иконата е изтичало миро. Светинята е популярна със силните си изцелителни сили при тежки и нелечими болести, при ракови заболявания, срешу магии, както и в помощ на майки родилки и на жените, които желаят да се сдобият с деца. 
За чудотворни се считат и копията на иконата, като за това свидетелствуват много оздравели от България, Русия, Гърция и другаде. 
От новите чудеса на иконата се отбелязват много истории на хора освободили се от зависимост от наркотиците. На иконата "Богородица Всецарица" се молят много родители за деца зависими от от наркотици и алкохол, както и за обръщане на цялото семейството към духовното.
Оригиналната икона на Божията Майка Всецарица се намира в Атон, като в манастира Ватопед са получавани множество лични писмени разкази за оздравели възрасни хора и деца с ракови заболявания.
Науката е без обяснение за подобни чудеса, но фактите и свидетелите говорят за изключителната сила на иконата.
На иконата Божията Майка Всецарица е изобразена на трон със седналия Исус Христос. Престолът е символ на царственото величие на Света Богородица.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Комплект за бродиране с мъниста - Икона на Света Богородица Всецарица

  • Код на продукта: НИК- 5321
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: В наличност
  • 29.00лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Свързани продукти

НЕЖНИ ЦВЕТЯ В КАНИЧКА - Диамантен гоблен FL 304016

НЕЖНИ ЦВЕТЯ В КАНИЧКА - Диамантен гоблен FL 304016

Диамантени гоблени с пълно облепване произведени в България.Във всеки комплект на Диамантените мозай..

35.00лв.

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста - Икона на Света Богородица Всецарица

Диамантени гоблени от производител