• Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 10

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска

Тази икона е една от най-почитаните светини в Русия.
1340 г. на Почаевската планина, където сега се намира Успенската Почаевска лавра, се заселили двама монаси. Веднъж след обичайната молитва един от тях се изкачил на планината и видял там Божията Майка, цялата в огнено сияние. Той веднага повикал своя събрат, за да му покаже дивното чудо. Свидетел на небесното видение станал и един овчар, който пасял стадото си наблизо. Върху камъка, където стояла Пресвета Богородица завинаги останал отпечатък от Нейната стъпка, изпълнен с кристално чиста вода. Тази вода има благодатна сила да изцелява от болести и макар че многобройните поклонници постоянно черпят и пият от нея, стъпчицата остава винаги пълна с вода.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска

  • Код на продукта: НИК- 5312
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: В наличност
  • 29.00лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Пресвета Богородица Почаевска

Диамантени гоблени от производител