• Комплект за бродиране с мъниста -Казанската икона на Божията Майка

Характеристики на продукта:

Размер 14*18 см

Техника: криволинейна техника

Материал: сатен

Брой цветове: 11

Комплектът включва: плат  с штампа , подходящото количество висококачествени мъниста Preciosa Ornela (Чехия), прикрепени камъни, перлени мъниста и златни стъклени мъниста, специална игла за мъниста, подробни инструкции

Комплектите за бродиране на икони с мъниста от art-hobby.com  са допълнени с висококачествени материали, а най-добрите мастила се използват за отпечатване на изображения и рисунки върху тъканта. Комплектът разполага с всичко необходимо за бродиране, с изключение на конеца, като всяки избира по свое усмотрение. Криволинейната бродираща техника, в която се извършва тази работа, ни позволява да създадем красива и тържествена икона, истински шедьовър.

комплектовани гоблени с мъниста

Казанската икона на Божията Майка е чудотворна. Тя е в почти всеки дом. Започвайки с кръщението, тя придружава човек през целия си живот Не само обикновените хора, но и принцовете и царете я обръщаха за помощ. Застъпник на хората, тя помогна да победят враговете си, да освободи страната от нашественици. Всеки, който е в беда или има някаква трудност в работата или личния си живот, може да се превърне в чудотворна представа с молитва и определено ще получи помощ.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Комплект за бродиране с мъниста -Казанската икона на Божията Майка

  • Код на продукта: НИК- 5302
  • Наградни точки: 3
  • Наличност: В наличност
  • 29.00лв.

  • Цена в наградни точки: 29

Тагове: Комплект за бродиране с мъниста -Казанската икона на Божията Майка

Диамантени гоблени от производител